Surewood Industries

Surewood Industries AB, som är en underkoncern till Active Invest, äger bolagen Anebyhusgruppen AB, Spaljisten AB samt KG List AB. Koncernen har totalt 475 medarbetare och omsätter 1,4 miljarder.

Anebyhusgruppen AB, med varumärkena Anebyhus, Ekeforshus, Kungshus och Ekonomen är en av Sveriges största och äldsta trähustillverkare. Anebyhusgruppen producerar och marknadsför även designade, prefabricerade Småhus, bedriver entreprenadverksamhet samt producerar och monterar Volymhus åt kunden BoKlok.

Spaljisten AB, med produktion i Åseda, är en möbelfronttillverkare med IKEA som största kund.Sortimentet består av både enstycksförpackade folierade produkter och komplexa möbler.

KG List AB, med produktion i Norrhult, är limfogstillverkare i lövträ. Kunderna finns i branscherna kök, möbel, bad, snickeri, dörrar och trappor. Även sågverket Österbymo HardWood finns i KG Lists ägor.

Vi söker nu en HR-partner som precis som vi på Surewood Industries har höga ambitioner!

Som HR-partner ges du möjlighet att stödja, utmana och utveckla bolagen Anebyhusgruppens-, Spaljistens- samt KG Lists chefer och medarbetare inom HR-området. Du blir en del av ett tight HR-team och får ett brett eget ansvar att driva koncernens HR-arbetet framåt mot uppsatta mål.

Arbetsuppgifter

Arbetet är omväxlande och du hanterar löpande varierande HR-relaterade frågor både vad gäller bredd och djup. Hos oss arbetar du aktivt med att utveckla och underhålla HR-relaterade metoder och processer. Rollen är stödjande men också drivande och kvalitetssäkrande. Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare och du kommer vara drivande i arbetet med vårt arbetsgivarvarumärke i de forum och utbildningssäten där vi ser att våra bolags framtida medarbetare finns. Vidare kommer arbetet bestå av att stärka vårt arbete inom Talent Management i syfte att identifiera, utveckla och behålla medarbetare som bidrar till företagens konkurrenskraft.

Om dig

Vi söker dig med personalvetenskaplig utbildning eller motsvarande. För att trivas och lyckas i rollen har du flerårig erfarenhet från arbetsuppgifter inom HR-området. Du är tydlig i din kommunikation och har god förmåga att bygga förtroendefulla relationer. Du får saker gjorda, är resultatorienterad samt levererar något utöver det vanliga. Det är av största vikt att du har hög integritet och förhåller dig professionellt i ditt arbete.

 

Placering

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Åseda. Då vi även har verksamhet i Jönköping, Norrhult och Österbymo förekommer resor och körkort är därför ett krav.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Är du intresserad och vill veta mer?

Du är välkommen med förfrågningar om tjänsten till HR-Chef Surewood Industries, Martina Gustafsson 0709-713 725.

 

Surewood Industries AB som arbetsgivare

Som medarbetare i Surewoodkoncernen blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär. Vi utlovar en spännande utmaning med stor egen påverkan, i ett kreativt bolag med stark framtidstro. Medarbetare som trivs och visar ett stort engagemang är avgörande för vår framgång och utgör kärnan i år verksamhet. Vi vill att våra medarbetare ska må bra och erbjuder därför bland annat hälsoundersökningar och friskvårdsbidrag till alla anställda.

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast den 28 oktober 2018. Urval sker löpande.

 Vår långsiktiga strävan är att anställda i Surewoodkoncernen ska spegla den mångfald som finns i samhället. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrunder och ursprung.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

 Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Åseda
Län Kronobergs län
Land Sverige
Referensnummer 2018/9
Kontakt
  • Martina Gustafsson, HR Chef Surewood Industries, 0709-713725
Publicerat 2018-09-25
Sista ansökningsdag 2018-10-28

Tillbaka till lediga jobb